A+ A A-
3.3.2021

Jaana aloitti Maakaistan sisällöntuottaja

Liperiläinen Jaana Parkkinen on aloittanut Maakaista.fi-sivuston sisällöntuottajana. Jaana vastaa Maakaistan sisällön päivittämisestä, sisällöntuotannosta sekä sosiaalisesta mediasta. Jaanalle voit myös ilmoittaa tapahtumat ja tilaisuudet laitettavaksi Maakaistan tapahtumakalenteriin. Keskeinen osa työtä on kirjoittaa maaseudun elämästä ja tuoda esille maaseudun ihmiset, ideat ja ilmiöt.

Jaana on maaseudun pitkäaikainen asukki, joka viihtyy niin metsässä kuin taikinakulhon äärellä. Metsätalousinsinöörin ja maaseudun kehittämisen tutkinnot suorittanut Jaana on ehtinyt työskennellä niin hankkeiden kuin kuntaviestinnän parissa. 

"Viestintä on meidän kaikkien yhteinen juttu. On huippua päästä työskentelemään Leaderissä ja olla mukana viestimässä maaseutualueidemme kehitystyöstä, jolla turvataan virkeä maaseutu ja paras paikka olla, asua ja toimia", kertoo Jaana, ja toivoo, että voisi työskennellä maaseudun kehittämisen parissa mahdollisimman pitkään.

Jaanalle voit laittaa viestiä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

 Jaana

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa