A+ A A-

Hae Leader-rahoitusta

Hanketukea Joensuun maaseutualueelle sekä Kontiolahden, Liperin, Outokummun ja Polvijärven alueille

Joensuun seudun Leader -yhdistys ry myöntää Leader-rahoitusta toimialueensa (Joensuun maaseutualueet, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu ja Polvijärvi) palveluja ja hyvinvointia parantaviin hankkeisiin, joiden tuloksista hyötyvät alueen asukkaat ja yrittäjät. Tuen hakija voi olla julkis- tai yksityisoikeudellinen yhteisö, jolle taloudellisen voiton tavoittelu ei ole ensisijainen päämäärä. Tukea myönnetään myös yhteistyöhankkeille.

Tuettavien hankkeiden tulee tukea vähintään yhtä Joensuun seudun Leader ry:n strategiassa määriteltyä painopistettä. Ne ovat Ympäristö, Yhteisöt ja yhteistyö sekä Yrittäjyys.

Tutustu hankevalintakriteereihin

Lue lisää hanketuista

  

 

Yritysrahoitus apuna toiminnan aloittamisessa ja investoinneissa

Leader-yhdistys myöntää rahoitusta maaseutualueella sijaitseville yrityksille, joiden toiminta on vakaalla pohjalla ja tarjoaa pääasiallisen toimeentulon ainakin yhdelle henkilölle. Suosituimmat tukimuodot ovat perustamistuki ja investointituki. Perustamistukea voi hakea esimerkiksi perustamisvaiheessa olevalle tai liiketoimintaansa uudistavalle yritykselle, joka ei toimi maatalouden alalla. Investointitukea voi hakea sellaisiin yrityksen investointeihin, jotka auttaa yritystoiminnan aloittamista, kasvua ja kehittämistä. Joissakin tapauksissa aiemmin saadut avustukset tai tuet voivat vaikuttaa yritystuen hakemiseen. Keskustele ennen hakemuksesi lähettämistä hankeneuvojan kanssa. 

Perustamistuen suunnittelun pohjaksi 

Lue lisää yritysrahoituksesta

 

 

MassiMeijeri nuorille! 

Hae tukea yritystoimintaasi tai yhdessä kaveriporukan kanssa johonkin yhteiseen toimintaan.

Lue lisää MassiMeijeristä!

 

Olethan yhteydessä meihin!

Rahoitushakemus voi jättää koska vain, mutta olethan yhteydessä meihin jo hakemuksen suunnitteluvaiheessa. 

Yhteystiedot