2.11.2016

Hae tukea tapahtumiin!

Vuosi 2017 on tapahtumien supervuosi niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Hae tukea kaikille avoimen tapahtuman tai yleisötilaisuuden tuottamiseen, markkinointiin ja tapahtumiin liittyviin pienimuotoisiin kalusto- ja laitehankintoihin! Tapahtumien tulee olla kaikille avoimia, yleisötilaisuuksia.

Kaikille yhdistyksille avoin haku

Avoin haku on tarkoitettu paikallisten yhdistysten tapahtumien tuottamiseen ja järjestämiseen sekä tilaisuuksiin liittyviin pienimuotoisiin kalusto- ja laitehankintoihin. Voit hakea tukea tapahtuman kehittämiseen tai hankintoihin tai molempiin yhtä aikaa.

Haku on kaksivaiheinen.

Ensimmäinen haku 15.11.2016 - 15.1.2017

Rahoitetut tapahtumat

Rahoitetut laite- ja kalustohankinnat

Toinen haku 1.3. - 15.4.2017

Laite- tai kalustohankinta voi kustannusarvioltaan olla korkeintaan 4 000 euroa. Tukea laite- tai kalustohankintoihin voi saada 75 prosenttia.

Tapahtuman kehittämisen kustannukset voivat olla korkeintaan 3 000 euroa. Tukea kehittämiseen voi saada 100 prosenttia.

Kustannusten vähimmäismäärä on 500 euroa hanketta kohden. Tuki maksetaan jälkikäteen maksukuitteja ja muita tarvittavia asiakirjoja vastaan.

Hakulomakkeet ja ohjeet

3325A Teemahankkeen kehittämistoimenpiteen suunnitelma

3325B Teemahankkeen investointitoimenpiteen suunnitelma

Hakemuksesta tulee käydä ilmi, mitä tehdään ja mitä hankitaan. Hankittavista laitteista tai kalustosta kustannusarvio.

Lisäksi hakemukseen tulee kirjata arvio tai toive tapahtumiin osallistujista (maaseutuväestön määrä, johon hanke vaikuttaa).

Hakemuksen liitteet

1) Hakevan yhdistyksen säännöt ja ote/kopio vuosikokouksen pöytäkirjasta tai ajantasainen yhdistysrekisteriote. Tällä haluamme varmistaa, että hakemuksen allekirjoittavat yhdistyksen nimenkirjoitukseen oikeuttavat henkilöt.

2) Hakevan yhdistyksen kahden viime vuoden (vahvistetut) tilinpäätökset. Tällä hetkellä tämä tarkoittaa vuosia 2014 ja 2015.

3) Jos teette talkootyötä. Kerro vaikka hakemuksen sisällä tai erillisessä liitteessä, mitä tehdään ja miten paljon.

Hakemuksen lähettäminen

Hakemuksen voi lähettää skannattuna osoitteeseen joensuun.seutu(a)maakaista.fi tai sitten postitse osoitteeseen Joensuun seudun Leader –yhdistys, Niskakatu 4 A, 80100 Joensuu

Kuinka hanke etenee?

Hankkeiden valinta (erityiskriteerit) ja valintakriteerit

Lue lisää Paikat kuntoon ja juhlat pystyyn –teemahankkeista I ja II

Joensuun seudun Leader –yhdistys kannustaa ”Paikat kuntoon ja juhlat pystyyn” -teemahankkeilla paikallisia yhdistyksiä tuottamaan erilaisia tapahtumia ja tekemään yhteistyötä tapahtumien järjestämisessä Joensuun seudulla. Teeman avulla Joensuun seudun Leader –yhdistys juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys tukeekin juuri nyt poikkeuksellisesti kertaluonteisia tapahtumia.

Ota yhteyttä – autamme hakemuksen tekemisessä!

Lisätietoja:

Hankeneuvoja Anna-Maria Ronkainen, puh. 040-5139249, joensuun.seutu(a)maakaista.fi

Teemahankkeet toteutuvat, mikäli Pohjois-Karjalan ELY-keskus myöntää hankkeille rahoituksen.