15.3.2017

Lähde tutustumaan Raplan maakuntaan!

Hei Joensuun seudun Leader -yhdistyksen jäsen!

Järjestämme tänä keväänä 27.-30.4.2017 tutustumismatkan Viroon, Raplan maakuntaan. Matkan aikana käymme tutustumassa paikallisiin kyliin, kylätoimintaan ja yrityksiin, mutta aikaa jää myös rentoutumiselle Toosikannu Puhkekeskuksessa. Omavastuu koko matkalle on 80 euroa, sisältäen matkat, majoituksen sekä aamupalat ja illalliset majoituspaikassa. Mukaan mahtuu 40 ensimmäistä ilmoittautujaa! Lähtö- ja paluuaika tarkentuvat pian, samoin tarkempi matkaohjelma.

Ilmoittaudu iloiselle kevätretkellemme pian! Ilmoittautumiset 10.4. mennessä ja lisätiedot: Anna-Maria Ronkainen, annamaria.ronkainen[at]maakaista.fi / 040 513 9249. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavaliosi ja muut mahdolliset toiveesi.

Matkasuunnitelma

Torstai 27.4.2017
*Lähtö linja-autolla Joensuusta Helsinkiin
*Lautta Helsingin Länsisatamasta Tallinnaan
*Siirtyminen satamasta majoituspaikkaan, Toosikannu Puhkekeskukseen

Perjantai 28.4.2017
*Aamiainen Toosikannussa
*Vierailuja mm. Kärun kylän ompeluyrityksessä ja marmeladitehtaalla
*Omakustanteinen lounas Raplassa
*Tutustuminen Inglisten kylään

Lauantai 29.4.2017
*Aamiainen Toosikannussa
*Tutustuminen mm. Parvematkad-yritykseen ja historialliseen villatehtaaseen Kabalan kylässä
*Omakustanteinen lounas sekä ohjelmaa Märjamaa -keskuksessa, kulttuuriyhdistys Wäega Wärk esittäytyy
*Tutustuminen Sulun kylään

Sunnuntai 30.4.2017
*Lähtö satamaan
*Lautta Tallinnasta Helsinkiin
*Bussi Helsingistä Joensuuhun

Raplamaalaiset ystävämme kävivät syksyllä 2016 tutustumismatkalla Joensuun seudulla, tässä kuvamateriaalia sieltä matkalta!