16.10.2021

Toiminnanjohtajan paikka kiinnosti hakijoita laajasti

Joensuun seudun Leader -yhdistyksen hallitus julkisti syyskuussa avoimeksi toiminnanjohtajan paikan. Avoimen tehtävän hakuaika oli 20.9. – 10.10.2021. Hakemuksia saapui määräaikaan mennessä yhteensä 20. Yhdistyksen puheenjohtaja Teuvo Mutanen kiittää kaikkia hakemuksen lähettäneitä.

- Yhdistyksen hallitus sai lokakuun kokouksessa tiedon hakijoista ja asetti valitsijaryhmäksi hallituksen jäsenistä koostuvan laatu- ja strategiaryhmän, kertoo Mutanen ja jatkaa olevansa tyytyväinen saapuneiden hakemusten määrään.

Kuusihenkinen laatu- ja strategiaryhmä perehtyy tulleisiin hakemuksiin ja tekee valinnan haastateltavista hakijoista. Ryhmä tekee myös esityksen hallitukselle valittavasta henkilöstä.

Päätöksen uuden toiminnanjohtajan valinnasta tekee Joensuun seudun Leader -yhdistyksen hallitus kokouksessaan marras-joulukuun vaihteessa.

Tiedotamme valinnasta valintakokouksen jälkeen.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Teuvo Mutanen, p. 040 104 6107