A+ A A-

Vuoden 2020 teemahankkeet

Kesätöitä Keski-Karjalan nuorille 2020

Hankkeessa tuetaan nuorten kahden viikon mittaisia kesätyöjaksoja Keski-Karjalan seudun yhdistyksissä. Alahankkeen kokonaiskustannusarvio voi olla 600 euroa ja se käytetään nuoren palkkaan ja sivukuluihin. Tukiprosentti on 100% kustannusarviosta. Tuki maksetaan hakijayhdistykselle kertakorvauksena jälkikäteen raporttia ja muita pyydettyjä asiakirjoja vastaan. Yhdistys ei voi laskuttaa muita tahoja nuoren tekemästä työstä.

Yhdistyksen tulee toimia nuoren työnantajana; huolehtia perehdytyksestä, työnantajavelvollisuuksista sekä maksaa nuoren palkka. Nuoren työjakson ei tarvitse olla yhtäjaksoinen; sen voi sopimuksen mukaan jakaa myös useampaan osaan, mikäli työn luonne sitä vaatii. Rahoituksen saamisen edellytyksenä on, että koronaviruksen aiheuttamat haasteet ja senhetkiset ohjeistukset huomioidaan työtehtävien järjestämisessä.

Rahoitettavat alatoimenpiteet valitaan pisteytysmenettelyllä seuraavasti:

 • Hankkeen työtehtävät soveltuvat nuorelle 1 piste
 • Nuoren tekemät työt tukevat yhdistyksen toimintaa 1 piste
 • Hakijana on pieni toimija 1 piste
 • Leader-toiminnassa uusi hakija 1 piste

Hakulomakkeet löydät tästä

 

Aikataulu

hakuaika alahankkeisiin 8.5.2020 – 27.5.2020

hankkeiden valinta Jetinan hallituksessa 3.6.2020

toimenpiteiden tekeminen 4.6.2020 – 30.9.2020

alahankkeiden maksuhakemusten teko ja tuen maksu hakijoille syksyllä 2020

 

Hakuohjeet

Hakemus tehdään täyttämällä hakulomakkeet ja toimittamalla ne Jetinan toimistolle 27.5.2020 mennessä joko sähköpostilla (skannattuna) tai postilaatikkoon osoitteeseen Kanttorintie 3 Kitee.

Hakemukseen liitetään:

• Teemahankkeen alatoimenpiteen kuvaus -lomake

• Yhdistysrekisteriote jossa ajantasainen tieto nimenkirjoitusoikeudesta

• Yhdistyksen tilinpäätös

• Yhdistyksen säännöt

• Pöytäkirjanote jossa hankkeesta ja siitä koskevasta tukihakemuksesta on päätetty. Päätöksen voi koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilasta johtuen tehdä myös puhelin- tai sähköpostikokouksessa!

• Selvitys hakijan arvonlisäveron hyväksyttävyydestä.

Täytä lomakkeet huolellisesti ja huolehdi siitä, että hakemus on allekirjoitettu yhdistyksen sääntöjen mukaan. Kerro hakemuksella mitä työtehtäviä nuori tekee kesätyöjakson aikana ja miten työ tukee yhdistyksenne toimintaa. Palauta pyydetyt liitteet hakemuksen mukana. Toimenpiteet pisteytetään ja valitaan rahoitettavaksi hakemuksen perusteella – tee se siis huolella! Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Teemahankkeeseen ei voi jättää sähköisiä hakemuksia HYRRÄ-järjestelmässä! 

Mikäli tarvitset hakulomakkeet tai muuta hakuohjeistusta, ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimella: 050 346 3162 Ritva Rönkä, 040 682 8559 Minna Juutinen, 050 367 7660 Maare Karjalainen. Sähköposti: toimisto(a)jetina.fi tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tärkeää! Alahankkeen toteuttajan tulee maksaa kulut ensin itse yhdistyksen omalta tililtä. Tämän jälkeen tuen maksua haetaan Jetinalta. Työsopimusta nuoren kanssa ei saa tehdä ennen kuin Jetinan ja alahankkeen toteuttajan välinen sopimus on tehty!

 

*******************************************************************************************************************

Pienet investoinnit -hankkeessa tuetaan rekisteröityjen yhdistysten kone-, kalusto- ja laiteinvestointeja sekä rakentamista, kunnostusta tai remontointia. Alahankkeen kokonaiskustannusarvio voi olla 750 – 10 000 euroa. Tukiprosentti on 75% kustannusarviosta. Vaadittavan yksityisen rahoituksen osuus on 25% kustannusarviosta ja se tulee korvata hakijan omalla rahalla. 

Hankkeen hakuaika on päättynyt. Jetinan hallitus tekee alahankkeiden valinnat 14.5.2020 ja sen jälkeen hakijoille ilmoitetaan päätöksestä.

Myötävirtaan -hankkeessa tuetaan sellaisia pieniä kehittämistoimenpiteitä, jotka liittyvät tapahtumien järjestämiseen, matkailun kehittämiseen, yhdistysten oman toiminnan kehittämiseen tai työllistämiseen (esimerkiksi kesätyöntekijän palkkaaminen). Alahankkeen kokonaiskustannusarvio voi olla 750 – 10 000 euroa. Tukiprosentti on 90% kustannusarviosta. Vaadittavan yksityisen rahoituksen osuus on 10% kustannusarviosta ja se tulee korvata hakijan omalla rahalla.

Hankkeen hakuaika on päättynyt. Jetinan hallitus tekee alahankkeiden valinnat 14.5.2020 ja sen jälkeen hakijoille ilmoitetaan päätöksestä.

 • Muokattu viimeksi
 • Keski-Karjalan
  Jetina ry

  Ajankohtaista

  Ota yhteyttä!