• Hae rahoitusta
    Hae rahoitusta

    Meiltä voit hakea Leader–rahoitusta kylätoiminnan kehittämiseen, yhdistyksen tarpeisiin tai yritystoimintaasi tukemaan. Hakuaika on jatkuva!

    Lue lisää

  • Tapahtumia
    Tapahtumia

    Alueellamme tapahtuu!
    Kurkkaa, miltä tapahtumakalenteri näyttää nyt.

    Tapahtumakalenteri

  • Ajankohtaista nyt
    Ajankohtaista nyt

    Lue uusimmat tiedotteemme hakuajoista, tapahtumista ja muista tärkeistä asioista.

    Ajankohtaista

Vaara-Karjalan Leader ry

Vasiten vastavirtaan!

Yhdistyksemme rahoittaa maaseudun kehittämishankkeita ja myöntää yritystukia. Toimintamme tärkeimpänä tavoitteena on antaa kylätoimijoille, yhdistyksille, yhteisöille sekä mikro- ja pienyrittäjille mahdollisuuksia ja työkaluja kehittää omaa toimintaa ja samalla aktivoida omaa asuin- ja toimintaympäristöään. Toimialueemme ovat Ilomantsi, Lieksa, Nurmes, Juuka ja Valtimo.

A+ A A-

Vasiten vastavirtaan!

Lämpimästi tervetuloa sivuillemme!

Maaseudun kehittäminen on meille asia, johon suhtaudumme intohimoisesti huumoria unohtamatta. Toimintamme tärkeimpänä tavoitteena on antaa kylätoimijoille, yhdistyksille, yhteisöille sekä mikro- ja pienyrittäjille mahdollisuuksia ja työkaluja kehittää omaa toimintaa ja samalla aktivoida omaa asuin- ja toimintaympäristöään. Pyrimme matalan kynnyksen toimintaan, joka toivoaksemme näkyy myös nettisivuillamme.

Löydät etsimäsi yläreunan navigaation avulla. Uusimmat uutiset löydät heti etusivultamme kohdasta "Tulevat tapahtumat" tai "Ajankohtaista". Loput ajankohtaiset artikkelit löytyvät kohdasta Meijjän yhistys -> Ajankohtaista.

Ota yhteyttä tai tule käymään! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme. Löydät yhteystietomme alta.

 

 

Yhdistys

Toimistomme palvelee osoitteessa:
Pielisentie 10-12, 81700 Lieksa

ma – to 9.00 -15.00
muina aikoina ajanvarauksella

040 1044 905

leader@lieksa.fi

 

Yhteystiedot