#wildwonders hankekilpailun finaaliin

syyskuu 08, 2022

Maaseutuverkoston organisoiman ohjelmakauden 2014–2020 hankekilpailun finalistit on valittu ja Vaara-Karjalan Leaderin #wildwonders-hanke on finalistien joukossa. 

Kilpailussa valitaan ohjelmakauden vaikuttavimmat hankkeet ja yritystukea hyödyntäneet yritykset kolmessa eri kilpailusarjassa, jotka pohjautuvat maaseutuohjelman kolmeen strategiseen painopisteeseen. Voittajat palkitaan 30.9.2022 Maaseutugaalassa Kurikassa. 

Valinnan kilpailusarjojen voittajista tekee tuomaristo. Tämän lisäksi kaikkien finalistien joukosta valitaan yleisön suosikki, joten myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa! Omaa suosikkiasi pääset äänestämään siirtymällä osoitteeseen Menti.com ja lisäämällä aloitusnäkymään koodin 1759 9190. Äänestäminen on ilmaista eikä vaadi kirjautumista. Äänestys on voimassa 30.9.2022 saakka. 

Vaara-Karjala Leaderin #wildwonders-hanke on yksi viidestä Maaseudun elinkeinot, työllisyys ja yrittäjyys-kilpasarjan finalistista. 

#wildwonders on neljän maan yhteinen Leader-hanke, jonka tavoitteena on lisätä villiruokaan liittyvää osaamista, villiruoan hyödyntämistä sekä villiruokaan liittyvää yritystoimintaa ja tuotekehittelyä. Hankkeen aikana jokaiseen kumppanimaahan (Suomi, Latvia, Liettua, Skotlanti) on luotu omat Villiruokafestarit, jonka malli on kehitetty Pohjois-Karjalassa, Ilomantsissa. Tapahtuman konseptia toteutetaan mm. Skotlannissa Scottish Wild Food Festival -nimellä. Hanke on yhdistänyt kolme maata saman asian äärelle oppimaan toinen toisiltaan ja innostamaan yrityksiä ja yksittäisiä maaseudun asukkaita rohkeasti viemään luonnon antimiin liittyviä ideoita eteenpäin yritystoiminnaksi saakka.  

vaara-karjalan-leader-logo.svg

Hae rahoitusta

Omat hankkeet

Yhdistys