A+ A A-
Nuoriso 5.4.2017

ARTour kansainvälinen nuorisohanke

Oletko 13–18 –vuotias nuori, joka ei kaihda uusia kokemuksia? Siinä tapauksessa meillä on sinulle ainutlaatuinen tilaisuus tutustua uusiin ystäviin ja samalla oppia jotain uutta kotipaikkakunnastasi!


Joensuun seudun Leader – yhdistys järjestää yhdessä Ranskan, Saksan ja Luxemburgin kanssa hankkeen nimeltään ARTour. Tarkoituksena on maaseudulla asuvien nuorten kanssa tutustua omaan kotipaikkakuntaan ja sen ympäristöön taiteen keinoin. Onko sinulla esimerkiksi harrastus, jonka haluaisit jakaa muiden kanssa? Musiikki, tanssi, teatteri, kuvataide... Kaikki ovat mahdollisia keinoja lähestyä omaa asuinympäristöä.


Mitä hanke sitten on käytännössä? Nuorista muodostuva ryhmä luo yhdessä paikkakuntalaisten kanssa erilaisia tapahtumia, esityksiä tai kokoontumisia, jotka auttavat näkemään oman paikkakunnan hyvät puolet. Ryhmään osallistuvat nuoret saavat yhdessä ohjaajien kanssa suunnitella ryhmänsä toiminnan, minkä ansiosta ryhmä alkaa kirjaimellisesti maalata tyhjää kangasta. Lisäksi projektin aikana aukeaa mahdollisuus päästä vierailemaan muissa osallistujamaissa. Matkailu ja yhteistyö avartavat!

Ota siis rohkeasti yhteyttä!


artour[at]maakaista.fi
040 513 9249 /Annamaria
WhatsApp, tekstari tai soita!

Saat myöhemmin lisätietoa
ryhmän ensimmäisestä
kokoontumisesta!

Anna-Maria Hämäläinen

Hankeneuvoja

Joensuun seudun Leader -yhdistys

Maakaista.fi

Maakaista kokoaa ja välittää tietoa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa.

 

Maaseuturahasto logo mv Leader logo mv

Maakaista.fi somessa